ARRANGEMENTEN

HUWELIJK, FEEST OF VERJAARDAG? BEDRIJFSFEEST, MEETING OF VERGADERING? ALLES KAN IN HET MEC!


Maak een keuze uit een van onze vele arrangementen!

Er zijn diverse arrangementen te boeken op het MEC Museum. Hieronder enkele voorbeelden van onze arrangementen. Als u meer informatie wilt over de diverse mogelijkheden en/of prijzen dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of stuur een mail naar Nadine Huisman:

nadine.huisman@mecmuseum.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0321-325 139.

Zaterdag is onze reguliere openingsdag maar wij zijn na afspraak ook op overige dagen geopend voor groepen en partijen.

Nieuw tijdens de zomermaanden is bij ons de leuke en zeer interessante Blije Bijensafari!


Feest, reünie of vergadering

In ons museum bieden we verschillende lunch of buffet arrangementen aan. Zo is er bijvoorbeeld het Diesel Arrangement, een demonstratie van een historische dieselmotor met daarbij koffie, thee of fris met een stuk boeren appeltaart. Wij verzorgen geheel verzorgde lunches in het MEC Museum. Een Boeren Barbecue buffet of een Chinees buffet, inclusief drankjes behoren ook tot de vele mogelijkheden. 

Zie hieronder voor de beschikbare arrangementen. 

Trouwen tussen de machines

Het Mechanisch Erfgoed Centrum is een officiële trouw-locatie! Voor een aparte, authentieke sfeer komt u met uw trouwfeest naar het MEC en maak van de mooiste dag van uw leven iets bijzonders1

Ook is onze locatie erg geschikt voor het maken van bijzondere trouwfoto's. In overleg zijn er bijzondere mogelijkheden te creëren voor uw foto's of feest zoals het onder stoom brengen van een van onze stoomwalsen of de stoomkraan op de kade aan het kanaal.

 

Workshops & meer

In ons museum worden geregeld workshops georganiseerd. 

 

Nog veel meer is mogelijk op aanvraag of naar wens. Een rondleiding kunt u altijd bijboeken voor €25,00. Deze duurt ongeveer een uur en is aan te passen op diverse onderwerpen en interesses.

Nieuw is bij ons de leuke en zeer interessante Bijensafari! 

 

 


Op onze Facebook pagina kunt u vele foto’s en filmpjes bekijken van het museum. Deze geven een mooi beeld van de sfeer die er bij ons heerst.

~~~~~~~~~~  VOLG ONS MUSEUM OP FACEBOOK  ~~~~~~~~~~

NEEM CONTACT OP:

MECHANISCH ERFGOED CENTRUM

TELEFOON: 0321-325 139

ADRES: Dronterweg 29 8251 PA Dronten

 

MEC JUNI 2021